Service auto


Reparațiile pentru partea mecanică și electrică se desfășoară într-un atelier cu suprafața de 1000 mp. Dotările tehnice existente permit efectuarea de reparații pentru autoturisme și autoutilitare, simultan pentru 3 autovehicule. În acest atelier se realizează reparații mecanice și electrice atat pentru autoturismele de producție autohtonă (Dacia, Daewoo) cat si pentru autoturismele produse în străinătate (Volkswagen, Opel, Renault, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, BMW, Mercedes)

Operațiunile de reparații și întreținere sunt realizate de personal specializat și cu experiență în domeniu, astfel încât timpii de reparație sunt reduși iar rezultatele sunt la un înalt nivel calitativ.

Dotările tehnice permit realizarea de intervenții la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de direcție și de frânare. Aceste reparații se realizează prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu asigurat de către furnizori din Germania, Suedia, Olanda, Franta, Spania, Italia. Pentru realizarea acestor operațiuni, mecanicii noștri, sub atenta supraveghere a șefilor de ateliere utilizează echipamente furnizate de companii reprezentative în domeniu
(c) Rent a car Braila
Total Top
Director web
Jocuri