Conditii de Inchiriere


Conditii Generale

Clientul este rugat sã citeascã si sã confirme acceptarea contractului prin semnarea Contractului de Īnchiriere. Acesta trebuie sã īndeplineascã toate conditiile stipulate mai jos. Proprietarul īsi rezervã dreptul de a refuza īnchirierea unui autovehicul fãrã explicatii.

Varsta Clientului

Clientul si conducãtorii desemnati, mentionati īn prezentul contract, trebuie sã aibã minim 18 de ani si sã fie posesorii unui permis de conducere valid, cu o vechime mai mare de 1 an.


Carburant, Ulei, Taxa drum

Combustibilul nu este inclus īn pret si se aflã īn sarcina clientului. Masina se livreazã de obicei cu rezervorul plin, urmānd a fi recuperatã īn aceeasi stare. Uleiul si īntretinerea vehiculului sunt īn sarcina proprietarului. Taxa de drum (rovigneta) este in sarcina clientului.

Predarea si recuperarea masinii inchiriate

Livrarea si restituirea autoturismului se face la locul, data si ora convenita intre client si proprietar. Livrarea si restituirea se poate efectua si la alte locatii din tarã, cu acordul proprietarului si pe baza unui tarif convenit. Autoturismul va fi predat clientului īn conditii de inspectie tehnica periodica valabila si salubrizat. Orice informatie asupra conditiilor de prezentare a autoturismului fiind mentionata īn contract. Clientul va returna autoturismul īmpreunã cu actele, accesoriile si echipamentele la locul, data si ora precizate īn Contractul de Īnchiriere. La predare, clientul va plati contravaloarea salubrizarii autoturismului la spalatoria auto a proprietarului. Īn caz de īntārzieri anuntate, de pānã la o orã, nu se percep tarife suplimentare. La returnarea autoturismului cu o intarziere mai mare de o ora fata de ora mentionata in contract  se tarifeaza normal. La expirarea duratei de īnchiriere prezentul contract devine nul, dacã nu s-a convenit altfel, si ne rezervãm dreptul de a declara autoturismul la politie ca fiind furat.

Plata

Tarifele sunt stabilite īn lei. La livrare  se solicita o garantie de 100 euro. Garantia va fi utilizatã pentru penalizare, īn cazuri de distrugeri constatate īn interiorul sau exteriorul autoturismului, furt ale pãrtilor autoturismului, pierderi ale documentelor autoturismului sau ale cheilor autoturismului, etc. Aceasta sumã va fi returnatã la recuperarea autoturismului īn bunã stare de functionare si de caroserie, cu toate documentele, accesoriile si echipamentele din dotare.

Utilizarea autoturismului inchiriat

Clientul se angajeazã sã conducã vehiculul īnchiriat respectānd dispozitiile legale privind circulatia pe drumurile publice si alte reguli cum ar fi: nu va supraīncãrca autoturismul si nu-l va folosi pentru transportul de marfã; nu va folosi autoturismul īn curse, teste, sau pentru a īmpinge sau remorca alte vehicule sau remorci; nu va efectua reparatii asupra autoturismului decāt la garaje auto autorizate si numai cu acordul si conform cu instructiunile proprietarului, fiind rambursat pe baza prezentãrii facturii eliberate īn numele proprietarului, īnsotitã de devizul de reparatii; nu va lãsa masina deschisã (usi, geamuri, compartiment bagaje) sau cu cheile īn contact; va utiliza autovehiculul īn concordantã cu instructiunile de folosire a autoturismului emise de producãtorul acestuia; nu va conduce sub influenta bãuturilor alcoolice, a medicamentelor sau drogurilor. Nerespectarea acestor reguli duce la retinerea garantiei si plata de cãtre client a reparatiilor aferente aducerii autovehiculului īn starea de functionare initialã.

Asigurari

Vehiculul este asigurat pentru daune cauzate tertilor sau masinii inchiriate numai pentru perioada de īnchiriere specificatã īn Contractul de Īnchiriere. Daunele suferite de vehiculul īnchiriat, din vina clientului, sunt asigurate, mai putin o sumã de 200 euro ce este īn sarcina clientului. Contractul de inchiriere poate contine si alte clauze referitoare la asigurari. Daunele produse masinii conduse sub influenta alcoolului sau a drogurilor sunt suportate integral de cãtre client. Proprietarul nu īsi asumã nici o responsabilitate pentru obiectele lãsate īn autoturism, pe durata perioadei de īnchiriere si dupa. Īn caz de accident este obligatorie declararea acestuia la Politie care va constata daunele si va elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizatia de Reparatii. Aceste documente sunt indispensabile pentru functionarea asigurãrii si pentru repararea autovehiculului. Declaratia la Politie este obligatorie īn toate cazurile: dacã sunteti vinovat, dacã sunteti victimã, dacã sunteti singur implicat, dacã partea responsabilã nu este identificatã (ex. daune īn parcare īn lipsa dvs.). Fãrã aceste documente clientul este responsabil pentru costurile de reparatii.

Jurisdictie


Orice litigiu ce apare īn derularea prezentului contract si nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi supus competentei instantelor din Braila.

Date de contact

Univip Serv SRL
Braila, Braila, Calea Galati, nr. 370F
CIF: 15755199
Reg. Com. J09/712/2003
Telefon: 0740551194

 


 

 

 

(c) Rent a car Braila